Klanten reviews

 
Anoniem
10

Het contact met de makelaar verliep erg soepel en goed. Wij zijn zeer tevreden enkel vonden wij het af en toe wat langer duren als gehoopt. Bijvoorbeeld voor dat de woning online stond en vervolgens om het koopcontract te ondertekenen. Verder geen op of aanmerkingen.

Anoniem
10

Prettig contact, uitstekende kennis van de markt. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, de verkoopbegeleiding, communicatie en de afronding.

Anoniem
10

Goede begeleiding en afspraken worden nagekomen. Kennis van de locale markt en goede prijsstelling.

Dhr. Van Brussel
9

Goede voorlichting bij eerste contact. Luiserde naar ons en dacht mee. Afspraken worden nagekomen en goed bereikbaar. Het hele proces van verkoop werd elke keer ook duidelijk via mail bevestigd.

Mevr. Aafke Kok
10

Makelaar die de markt goed kent, duidelijk afspraken maakt en het beste voor heeft voor de klant. Daarnaast zijn de kantoorgenoten ook erg vriendelijk.

Dhr. Kuipers
9

Wij hadden al goede ervaring met deze makelaar en ook nu heeft hij ons niet alleen op een prettige maar ook professionele en snelle wijze geholpen. Met dank daarvoor.

Anoniem
9

Kundige en sociale makelaar die ons uitstekend heeft geholpen met het hele proces rondom aankoop en verkoop. Erg toegankelijk en vragen werden snel en goed beantwoord.

Dhr. Dwarka Pandy
7

Contact was goed, en de verwachtingen iets minder, al met al moet ik zeggen, hij heeft het zeker goed gedaan.

Anoniem
8

Als verkoper, woonachtig in Duitsland, heb ik weinig werk met de verkoop van het huis gehad. Een goede aanbeveling van de makelaar was de firma, die het huis heeft leeggeruimd. De hele afwikkeling liep zeer geroutineerd en ongecompliceerd. De presentatie van het huis was zeer goed.

Dhr. Vrancken
9

Het contact met Christian van Alberti was heel erg prettig. Hij gaf goed advies en begeleiding bij de verkoop van ons huis. Zijn heel erg tevreden en bevelen hem zeker aan.

Anoniem
9

Heel fijn en deskundig contact. Christian, Kees en Marjan zijn een top team. En Christian heeft goede kennis van de lokale markt in strijp.

Mevr. Catheleine Zantingh-Sweegers
10

Wij zijn zeer te vreden op alle fronten ! Eerste keer dat we een huis verkochten, dus geen enkele ervaring. Bedankt Christiaan

Anoniem
9

Samenwerking als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg van de te volgen procedures. Goed advies. Komen hun afspraken na.

Anoniem
9

Verstand van zaken en met een goede overtuiging het maximale eruit weten halen. Top.. Zeker aan te bevelen.

Anoniem
9

Betrokken makelaar dacht mee en heeft zaken goed uitgelegd aan en cliënt op leeftijd. Is tot het laatst toe betrokken bij het te verkopen object.

Dhr. Kooijman
8

Contact met makelaar verloopt soepel. Duidelijke uitleg over verloop traject. Duidelijke informatie.

Anoniem
8

Christian Illegems is een kundige makelaar, die de markt in Strijp goed kent en ons goed heeft geadviseerd.

Dhr. Henry van Geffen
10

Goede ervaringen gehad en zou zo weer gebruik maken van deze makelaar! Contact was goed en behulpzaam.

Mevr. Franken
9

Het contact met de makelaar is heel prettig verlopen. Alles was duidelijk en professioneel, met toch een persoonlijke benadering. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbleven.

Anoniem
7

Contact met de makelaar was duidelijk, vlot, redelijk compact. Mijn huis werd makkelijk verkocht voor goede prijs aan betrouwbare kopers. Foto's maken werd uitbesteed aan professional.

Anoniem
10

Alberti (Christian) heeft uitstekende kennis van de markt in Eindhoven. Zowel aan- als verkoop voor ons uitstekend geregeld, qua proces maar zeer zeker qua economisch resultaat. Telefonisch zeer goed bereikbaar en bovendien een gezellige vent. Een aanrader!

Dhr. Van Buchem
10

Prima contact met de makelaar Christian en de medewerkers van het kantoor. Bij vragen stond men mij correct te woord, afspraken werden stipt nagekomen. Al met al een echte aanrader om met Alberti in zee te gaan.

Anoniem
10

De makelaar voldeed aan onze verwachtingen en was ook zeer deskundig. Het was prettig om met deze makelaar zaken te doen.

Anoniem
10

We zijn compleet ontzorgt door het Alberti team bij de verkoop van onze woning. Daarnaast is de woning verkocht voor een betere prijs als we ooit hadden kunnen denken.

Mevr. Thomassen
8

Alles vlot verlopen, gewoon lekker zakelijk soms iets te vlug ! Altijd iemand bereikbaar, bekend in de omgeving .

Dhr. Biemans
10

Alberti Garantiemakelaars te Eindhoven is een zeer fijne en goede makelaar welke zijn afspraken na komt en waar maakt. Fijne mensen en zeer correct.

Dhr. Verhagen
9

goede en zeer betrouwbare makelaar.. al de tweede keer dat ze ons huis verkopen.. gewoon open en eerlijk een aanrader voor iedereen

Anoniem
9

Van a tot z liep alles gesmeerd.. Perfecte inzicht over verkoop prijs, tijdsduur en afhandeling. Communicatie verliep vlot, telefoon, mail, afspraken. Top! Kortom Alberti Makelaars een aanrader.

Anoniem
9

Christian is goed op de hoogte van de lokale markt en heeft ons goed begeleid. De verkoop is goed verlopen en was snel afgerond.

Anoniem
9

Fijn makelaarskantoor. Goede en duidelijke uitleg. Heel prettig en persoonlijk contact. Snelle verkoop

Dhr. Rob Rebel
8

Makelaar was vriendelijk, deskundig. Goede marktkennis. Presentatie en video prima. Huis was snel verkocht. Min puntje is dat er geen verschil gemaakt tussen wordt tussen een huis wat snel een koper heeft en een waar meer werk aan zit.

Dhr. Casper Schipper
9

Mijn huis is verkocht voor exact de prijs die de makelaar vooraf verwachtte, veel hoger dan ik zelf dacht! Absolute toppers, deze mensen: kundig, snel en een hele goede service! Zou er gelijk weer voor kiezen als ik weer een makelaar nodig heb.

Dhr. Van Herk
9

Professionele begeleiding. Vooraf heldere uitleg over het draaiboek, v.w.b. hetgeen er concreet gaat gebeuren. Ook goed geinformeerd over kosten (o.a.courtage) en wat je er voor terug krijgt en mag verwachten. Wat mij bovenal goed bevallen is, is dat je geen initiele kosten hebt, omdat verhuizen nu eenmaal al een kostbare zaak is. Verrekening heeft pas plaats tijdens de overdracht bij de notaris. Zeer competente en vakkundige foto- en videoreportage in hoge resolutie. De garantie dat je tijdens de hele procedure, eenzijdig het contract met deze Garantie-makelaar kosteloos kunt opzeggen, als je om wat voor reden niet tevreden bent. Een optie overigens, waar ik absoluut geen enkele behoefte aan heb gehad, daar ik absoluut 100 procent tevreden was over de begeleiding, alsmede de gehele gang van zaken!

Dhr. van de Ven
9

Met alle tevredenheid kan ik terugkijken naar de samenwerking met Alberti en mijn makelaar Christian. De rest van het bedrijf heeft mij ook uitstekend geadviseerd en geholpen.

Dhr. Van Hoof
9

Makelaar uit de buurt. Kent daardoor de lokale markt goed. Prettig contact, ook met medewerkers op kantoor. Aanbevolen vraagprijs was goed, niet overvragen, en mede daardoor is de woning snel verkocht.

Anoniem
10

Erg positief. Veel kennis van de omgeving en wist de vraagprijs heel goed te bepalen. Super service.

Mevr. Van Gompel
10

Wij konden altijd met vragen terecht en kregen een duidelijk antwoord. Ook op kantoor was er tijd voor een gesprek. Goed geholpen met het invullen van de energielabel. Vriendelijke mensen. Groet,

Mevr. Carina Orlando
10

De makelaar en zijn collega's waren altijd bereikbaar wat een gerust gevoel geeft. Hebben ons altijd te woord gestaan, direct teruggebeld of gemaild. Vriendelijk en enthousiast maar vooral deskundig. Top!!

Dhr. Blommers
9

De makelaar was heel kundig en heeft ons tijdens de verkop van het huis perfect begeleidt voorlichting was super

Anoniem
8

Onze verkoop is prima verlopen! We hebben een fijn contact met Alberti Makelaars gehad. En ze waren goed bereikbaar!

Peter
9

prima en snelle service. Zaken worden goed opgepakt en er staat een gezellig maar professioneel team.

Joost van Dijck
8

tip: om de snelheid in de voorbereiding te verbeteren zou het handig zijn om een retour enveloppe mee te sturen met het vragen formulier.

Jan van Herk
8

Tot nu toe tevreden over de hele gang van zaken. Acht daardoor de kans groot dat het spoedig tot een verkoopresultaat gaat leiden! Echter, bij verkoop voor een marktconforme prijs, met een klein plusje, ga ik pas echt juichen!!! Greetzz, Jan van Herk.

Emiel Campman
8

Als ik heel kritisch ben zou het afhandelen van de administratie iets vlugger mogen. De afrekening heeft erg lang op zich laten wachten. Ook het contract duurde even. Misschien ben ik ook een beetje ongeduldig geweest. Dit commentaar is bedoelt opbouwende kritiek. Ga verder zo door.

Dhr. van Baardwijk
10

Prima makelaar, duidelijke informatie, gemakkelijk telefonisch bereikbaar en hulpvaardig! Kortom, de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Irma Kompier
8

Prettig contact kantoor en media.

Anoniem
7

we hebben ons huis in een week verkocht, dus uiteindelijk weinig contact gehad met de makelaar maar dat is natuurlijk logisch

Anoniem
9

Alles liep volgens verwachting. Prettig contact. Ik kan deze makelaar iedereen bijzonder aanbevelen.

Jan-Willem Noordenbos
9

prettig direct contact. Goede presentatie en vlotte afwikkeling.

Joost van Dijck
7

Het zou fijn zijn als in deze survey meerdere antwoorden mogelijk zouden zijn.